Toppblogger - free money

God morgen bloggen! 
Jeg sitter her i sofaen til pappa og stusser over det faktum at bloggen min har omtrent zero lesere. Jeg syter også over det faktum at en toppblogger tjener rundt (ca) 10-20 000 i måneden, mens jeg tjener omtrent.... -500 i måneden? (legg merke til  minusen, dvs; kontoen min går pretty much i minus). Jeg mener; tenk på alt jeg kunne gjort med de pengene! Har liksom laget en liste i hodet mitt...den består det meste av shopping og spa/sydenferier. Sukk.
Det som gjør at sutringen min blir enda verre, er egentlig det at pengene deres er ganske lettjente. Alt de behøver  å gjøre er å legge ut noen innlegg hvor de skriver om et par sminke og hårprodukter, bruke noen klær fra en eller annen shoppingskjede, legge ut noen linker og ellers bare skrive i vei om livet deres. 1-3 innlegg daglig er nok, mens jeg må jobbe i 50% stilling for å i det hele tatt tjene over 10 000! Sophieelise, TCMN, L0ve...virker ikke akkurat som om de jobber noe særlig. Pretty much bare sydenturer, manikyrer og restaurante-besøk på dem... Life sucks.


Nå ja, kanskje noen her vet om noen positive sider ved å ikke være toppblogger? 

Livet er føkkings feigt

Jeg sitter egentlig og depper over det faktum av at alle drar til syden i sommer - utenom meg. Vet du hvorfor? Jo, fordi jeg er jo så heldig å få besøk av en fransk utvekslingselev, og det er jo sååååå gøyyyy! Not. Det suger. Anbefaler seriøst ikke å bli vertsfamilie for en fransk gutt i 16-årene. Han er drit treig.
Jeg har jo fått beskjed av mamma at jeg måtte inkludere han med vennene mine osv, men det er jo jævlig vanskelig når han suger i engelsk - for ikke å nevne at han faktisk ikke prøver en gang. For ikke å nevne at han er det motsatte av det jeg finner attraktivt ved en gutt: han spiser omtrent bare dritt-mat, han har masse kviser, han lager merkelige smattelyder med leppene, han sier "pfff" ALT FOR OFTE, han sier "uhm...." alt for ofte, han kan ikke lage mat, jeg må forklare han HVER ENESTE BIDIGE TING (jeg måtte vise han hvordan han bruker en fjernkontroll...sånn serr, forklarte jævelig nøye, men han greier det fortsatt ikke selv...fyfaen...), han er skjevbent... listen kan fortsette i evigheter! Kort sagt: Jeg finner han frastøtende på alle mulige måter. Å guuud, det er så sykt frustrerende! Han er som en mygg som ikke vil la deg være i fred...

Noen andre som har lignende problem? 


Det verste er at hvis jeg hadde fått lov av mamma, kunne jeg faktisk vært i Thailand nå, sammen med kjæresten min og familien hans. FML. 


Well hello there, sailor! - outfitÅrmbånd - Glitter     Shorts - Byoung     Skjorte - Match     Singlet - H&M     Smykke - Florida 

Romantic, yet chic - outfit


Ring - H&M, armbånd - Kappahl, shorts og bluse - Byoung, sko - Bianco, clutch - skapet til mamma

Sneak-peak!

Hadde lyst til å lage et lite sneak-peak innlegg til ukens outfits! So here you go...


Fuck-up dag

Joda, i dag føler jeg meg som en diger fuck-up. Helt seriøst... Jeg hørte faktisk ikke vekkerklokken i dag morrest, og siden mamma måtte dra tidlig på jobb, var det ingen som vekket meg opp! Yay. Jeg endte da opp med å våkne, tenke "Hva søren? Har klokka enda ikke ringt..? Men det er jo så lyst ute...", forså å sjekke klokka på mobilen som da var 12:15... Yessda. Deretter utrbrøt jegg eg høylytt banneord. Fuck my life. Over halve skoledagen hadde jo passert, så jeg ble bare hjemme og furtet.

Skulle  også ta noen outfit-bilder. Faila så grovt at jeg nesten begynte å grine, men-men, ikke alle bildene ble utydelig da! Og det positive: rumpa mi så jævlig bra ut i den shortsen!
Ble en liten sneak-peak på dere (de 2 utlendingene) som leser bloggen.
Tuddeli-du! Blogges! <3 
Jeg er ei jente på 16 år som (uheldigvis) har bulimia. Jeg er faktisk glad i mat, styrketrening, bøker, filmer, musikk - og ja, ting som folk flest. Følg meg i hverdagen og kampen mot min spiseforstyrrelse.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits