Toppblogger - free money

God morgen bloggen! 
Jeg sitter her i sofaen til pappa og stusser over det faktum at bloggen min har omtrent zero lesere. Jeg syter også over det faktum at en toppblogger tjener rundt (ca) 10-20 000 i måneden, mens jeg tjener omtrent.... -500 i måneden? (legg merke til  minusen, dvs; kontoen min går pretty much i minus). Jeg mener; tenk på alt jeg kunne gjort med de pengene! Har liksom laget en liste i hodet mitt...den består det meste av shopping og spa/sydenferier. Sukk.
Det som gjør at sutringen min blir enda verre, er egentlig det at pengene deres er ganske lettjente. Alt de behøver  å gjøre er å legge ut noen innlegg hvor de skriver om et par sminke og hårprodukter, bruke noen klær fra en eller annen shoppingskjede, legge ut noen linker og ellers bare skrive i vei om livet deres. 1-3 innlegg daglig er nok, mens jeg må jobbe i 50% stilling for å i det hele tatt tjene over 10 000! Sophieelise, TCMN, L0ve...virker ikke akkurat som om de jobber noe særlig. Pretty much bare sydenturer, manikyrer og restaurante-besøk på dem... Life sucks.


Nå ja, kanskje noen her vet om noen positive sider ved å ikke være toppblogger? 

Livet er føkkings feigt

Jeg sitter egentlig og depper over det faktum av at alle drar til syden i sommer - utenom meg. Vet du hvorfor? Jo, fordi jeg er jo så heldig å få besøk av en fransk utvekslingselev, og det er jo sååååå gøyyyy! Not. Det suger. Anbefaler seriøst ikke å bli vertsfamilie for en fransk gutt i 16-årene. Han er drit treig.
Jeg har jo fått beskjed av mamma at jeg måtte inkludere han med vennene mine osv, men det er jo jævlig vanskelig når han suger i engelsk - for ikke å nevne at han faktisk ikke prøver en gang. For ikke å nevne at han er det motsatte av det jeg finner attraktivt ved en gutt: han spiser omtrent bare dritt-mat, han har masse kviser, han lager merkelige smattelyder med leppene, han sier "pfff" ALT FOR OFTE, han sier "uhm...." alt for ofte, han kan ikke lage mat, jeg må forklare han HVER ENESTE BIDIGE TING (jeg måtte vise han hvordan han bruker en fjernkontroll...sånn serr, forklarte jævelig nøye, men han greier det fortsatt ikke selv...fyfaen...), han er skjevbent... listen kan fortsette i evigheter! Kort sagt: Jeg finner han frastøtende på alle mulige måter. Å guuud, det er så sykt frustrerende! Han er som en mygg som ikke vil la deg være i fred...

Noen andre som har lignende problem? 


Det verste er at hvis jeg hadde fått lov av mamma, kunne jeg faktisk vært i Thailand nå, sammen med kjæresten min og familien hans. FML. 


Godt med lunsj

Fyflate, var sykt sulten. Trodde jeg skulle dø. Godt å endelig få i seg litt mat! <3

Chill

Hei alle sammen! Jeg er utslitt. Hadde prøve i gym i dag (turn, fikk 5!) og dro på treningssenter etterpå. Var egentlig ikke særlig motivert, vurderte å droppe det, men presset meg selv til en intensiv styrkeøkt. Yeah! Men det var litt vanskelig, i og med at senteret var STAPPFULLT. Måtte vente i kanskje 15 min på at en gammel mann skulle bli ferdig med markløft! Pleier vanligvis å ta markløft først pga blir så svett på hendene, men i dag tok jeg der sist... Ikke bra, holdt på å miste stanga ... :/

Kjøpte noen ansiktsmasker og sånt på Vita for å dulle litt med flinke meg. <3

God helg da, folket!

Vanskelig å blogge

Tenkte jeg skulle lage et lite blogginnlegg fra PC, men det er jo faen meg umulig, med tanke på at jeg har folk som kikker meg over skuldra 24/7. Jaja, sånn er det vel med PC på skolen...

Nå har vikarlæreren funnet på en eller annen dust "Racer-Quiz"... Fyfaen, kan noen kverke han eller?

Skoleee

Okei, da sitter jeg her og forbereder meg til matte eksamen (hele klassen har forberedelse, "just in case" sier læreren). Jeg gjør som vanlig det meste av arbeidet, men det er helt greit egentlig, føler bare jeg blir mer forberedt selv.

Når jeg tenker meg om, hadde jeg egentlig ikke hatt noe imot å kommet opp i matte muntlig. Virker egentlig mye bedre enn matte skriftlig!

Enda en useriøs blogg om spiseforstyrrelser?

Vet ikke med dere, men jeg er sabla lei av alle de useriøse bloggene om bulimia/anoreksia. Ja, dere vet hvilke jeg mener. De med det dystre, dårlige designet, innleggene med masse skrivefeil som ikke gir mening, historiene med all den overdramatiske bullshiten. Jeg er bare så ufattelig lei av dem. Det virker faktisk som om mange av disse bloggerne faktisk VIL ha spiseforstyrrelsen sin og nærmest reklamerer for den. Deler diettene sine, vekttapene sine osv. Ja ja, så er jo Norge ett fritt land med ytringsfrihet og alle de greiene der, men hallo? Å skrive slike ting, really? Det går kaldt nedover ryggen på meg når jeg tenker på at en 12-åring med mulige komplekser for egen kropp kanskje sitter og leser om hvordan man kan "gå ned" 2 kg ved å leve på luft og diettpiller, mens det de egentlig gjør er å miste muskelmasse, fucke opp forbrenningen og resten av systemet i kroppen. Jeg kjenner meg rett og slett irritert. Også dramaet da, oh the drama! "Binget i dag. Dene gangen måtte de til 2kg smågått for å fylle mei opp. Etter på spydde jeg til blods. *bilde av dassen* Så måtte jeg ta den ydmykene turen til lege vakten. Blir kanskje innlagt. Kan de ikke bare skyte meg?" og alt jeg sitter igjen med er: Hvis den turen til legen var så jævlig ydmykende, hvorfor blogger du om den? Hvorfor i helvette viser du meg et bilde av dassen din med oppkast og blod, som om jeg vil se dine kroppsvæsker...?
Egentlig aner jeg ikke hvorfor jeg skriver dette innlegget, eller jo - jeg vil egentlig bare fortelle at min blogg vil ikke bli en slik. Ja, jeg vet jeg har kopiert designet, men i det minste ser det fint ut? Ja, jeg vet tekstene mine ikke er de beste og mest kreative, men du finner dem vel litt underholdene?

Jeg skal dele hverdagen min på denne bloggen. Min bulimiske, kanskje litt dystre hverdag, men jeg ønsker ikke å dra dere langt ned i mat-helvette mitt. Jeg vil bare vise dere noe fra mitt perspektiv, ikke fra en ernæringsfysiolog, lærer eller media for den saks skyld. Dere skal få se ting fra mine øyne! Min blogg, mitt liv, mitt perspektiv. Jeg ønsker å gi leserne en liten bit av livet mitt, take it or leave it.

Vårruller med kjæresten <3

Typen min er på besøk, og siden han er et naturtalent når det gjelder matlaging, ble det vårruller i kveld. Nam!

Kan egentlig ikke få sagt hvor happy jeg er over å ha en thai kjæreste haha.
1. Han kan lage mat
2. Han er flinkere enn meg i husarbeid
3. Han kan å strikke
4. Fin hud
5. Kjekk

Anyways, god natt <3
Jeg er ei jente på 16 år som (uheldigvis) har bulimia. Jeg er faktisk glad i mat, styrketrening, bøker, filmer, musikk - og ja, ting som folk flest. Følg meg i hverdagen og kampen mot min spiseforstyrrelse.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits