Toppblogger - free money

God morgen bloggen! 
Jeg sitter her i sofaen til pappa og stusser over det faktum at bloggen min har omtrent zero lesere. Jeg syter også over det faktum at en toppblogger tjener rundt (ca) 10-20 000 i måneden, mens jeg tjener omtrent.... -500 i måneden? (legg merke til  minusen, dvs; kontoen min går pretty much i minus). Jeg mener; tenk på alt jeg kunne gjort med de pengene! Har liksom laget en liste i hodet mitt...den består det meste av shopping og spa/sydenferier. Sukk.
Det som gjør at sutringen min blir enda verre, er egentlig det at pengene deres er ganske lettjente. Alt de behøver  å gjøre er å legge ut noen innlegg hvor de skriver om et par sminke og hårprodukter, bruke noen klær fra en eller annen shoppingskjede, legge ut noen linker og ellers bare skrive i vei om livet deres. 1-3 innlegg daglig er nok, mens jeg må jobbe i 50% stilling for å i det hele tatt tjene over 10 000! Sophieelise, TCMN, L0ve...virker ikke akkurat som om de jobber noe særlig. Pretty much bare sydenturer, manikyrer og restaurante-besøk på dem... Life sucks.


Nå ja, kanskje noen her vet om noen positive sider ved å ikke være toppblogger?   

bysanni.blogg.no - Fashion, outfits and DIY
Det var veldig bra skrevet av deg :)
29.06.2013, 13:18
URL: http://bysanni.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Jeg er ei jente på 16 år som (uheldigvis) har bulimia. Jeg er faktisk glad i mat, styrketrening, bøker, filmer, musikk - og ja, ting som folk flest. Følg meg i hverdagen og kampen mot min spiseforstyrrelse.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits