Livet er føkkings feigt

Jeg sitter egentlig og depper over det faktum av at alle drar til syden i sommer - utenom meg. Vet du hvorfor? Jo, fordi jeg er jo så heldig å få besøk av en fransk utvekslingselev, og det er jo sååååå gøyyyy! Not. Det suger. Anbefaler seriøst ikke å bli vertsfamilie for en fransk gutt i 16-årene. Han er drit treig.
Jeg har jo fått beskjed av mamma at jeg måtte inkludere han med vennene mine osv, men det er jo jævlig vanskelig når han suger i engelsk - for ikke å nevne at han faktisk ikke prøver en gang. For ikke å nevne at han er det motsatte av det jeg finner attraktivt ved en gutt: han spiser omtrent bare dritt-mat, han har masse kviser, han lager merkelige smattelyder med leppene, han sier "pfff" ALT FOR OFTE, han sier "uhm...." alt for ofte, han kan ikke lage mat, jeg må forklare han HVER ENESTE BIDIGE TING (jeg måtte vise han hvordan han bruker en fjernkontroll...sånn serr, forklarte jævelig nøye, men han greier det fortsatt ikke selv...fyfaen...), han er skjevbent... listen kan fortsette i evigheter! Kort sagt: Jeg finner han frastøtende på alle mulige måter. Å guuud, det er så sykt frustrerende! Han er som en mygg som ikke vil la deg være i fred...

Noen andre som har lignende problem? 


Det verste er at hvis jeg hadde fått lov av mamma, kunne jeg faktisk vært i Thailand nå, sammen med kjæresten min og familien hans. FML. 
  

s0th
jeg skal ikke til syden i sommer men, herregud jeg synes synd på deg, hvorfor får man aldri den kjekke gutten med six-pack? :/ jaja håper du får en bedre sommer videre :)
29.06.2013, 01:35
URL: http://s0th.blogg.no
Ingeborg
Mager trøst kansje, men det er mange som ikkje skal til syden. Personleg skal eg ingen plass i sommar. Kansje bortsett fra å lufte teltet litt.
29.06.2013, 01:45
URL: http://ingeborgalise.blogg.no
Confessions of a Bulimic
s0th: Ja, nettopp, det var det jeg og tenkte! Hadde vært fint med en kjekk, snakkesalig fransk fyr som kunne lage croissant og andre franske retter...men i stedet ender jeg opp med det nautet. :/ haha, jeg høres kanskje litt sutrete ut - men kan love deg at de fleste ville vært det, med tanke på at jeg har 3 uker igjen med han!
God sommer til deg og :)
suslie
Skal heller ikke til siden i år.,/<3 god sommer!
29.06.2013, 05:08
URL: http://suslie.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Jeg er ei jente på 16 år som (uheldigvis) har bulimia. Jeg er faktisk glad i mat, styrketrening, bøker, filmer, musikk - og ja, ting som folk flest. Følg meg i hverdagen og kampen mot min spiseforstyrrelse.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits