Fuck-up dag

Joda, i dag føler jeg meg som en diger fuck-up. Helt seriøst... Jeg hørte faktisk ikke vekkerklokken i dag morrest, og siden mamma måtte dra tidlig på jobb, var det ingen som vekket meg opp! Yay. Jeg endte da opp med å våkne, tenke "Hva søren? Har klokka enda ikke ringt..? Men det er jo så lyst ute...", forså å sjekke klokka på mobilen som da var 12:15... Yessda. Deretter utrbrøt jegg eg høylytt banneord. Fuck my life. Over halve skoledagen hadde jo passert, så jeg ble bare hjemme og furtet.

Skulle  også ta noen outfit-bilder. Faila så grovt at jeg nesten begynte å grine, men-men, ikke alle bildene ble utydelig da! Og det positive: rumpa mi så jævlig bra ut i den shortsen!
Ble en liten sneak-peak på dere (de 2 utlendingene) som leser bloggen.
Tuddeli-du! Blogges! <3   

Julia
Kjempe fin blogg!

Ta en titt på bloggen min <3 jjjulia.blogg.no
18.06.2013, 19:04
URL: http://jjjulia.blogg.no
Marta
Det er difor ein alltid har minst TO alarmer. Ei vekkerklokke og sånn 5 alarmar på mobilen. Då er eg sikker på at eg kjem meg opp til skulen.
18.06.2013, 19:17
URL: http://blunderbuss.blogg.no
Confessions of a Bulimic
Marta: Verste er at jeg har det jeg og...hehe. Jeg har ca. 3 alarmer faktisk.

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Jeg er ei jente på 16 år som (uheldigvis) har bulimia. Jeg er faktisk glad i mat, styrketrening, bøker, filmer, musikk - og ja, ting som folk flest. Følg meg i hverdagen og kampen mot min spiseforstyrrelse.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits