Sulten...

Gaaaad, er så sulten at jeg kunne spist en hest. Egentlig har jeg lyst til å gå inn på kjøkkenet å stappe i meg alt jeg kan finne. Spesielt har jeg lyst til å spise most banan med peanutsmør. Omg, dør bare av tanken... Elsker peanutsmør og banan! Liker egentlig det meste av nøtter og frukt. Er sånn nøtte-menneske, haha, hvis det er noe som heter det da.

Kan ikke leve uten en liten neve cashew og mandler hver morgen! <3 Cashew er helt klart favoritten.

Fatter ikke hvordan jeg kan være sulten, med tanke på at jeg spiste like mye som gårsdagen... huff. Jaja, jeg får vel bare legge meg tidlig og prøve å spise en god frokost i morgen. Desverre, som de fleste i min familie, er jeg ingen "frokost-spiser". Greier bare ikke spise mer enn litt nøtter og litt cottage cheese/yoghurt. Klarer det rett og slett  ikke! Jeg er trøtt, kvalm og vil helst sove. Kan bare glemme alt som har med mat å gjøre, med mindre det er sjokolade da... eller yoghurtnøtter.  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Jeg er ei jente på 16 år som (uheldigvis) har bulimia. Jeg er faktisk glad i mat, styrketrening, bøker, filmer, musikk - og ja, ting som folk flest. Følg meg i hverdagen og kampen mot min spiseforstyrrelse.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits