Gutter, aldri gjør dette...

Eller jenter for den saks skyld. Vel, dere lurer sikkert på hva dere aldri bør gjøre, og det skal jeg fortelle dere. Aldri, jeg gjentar, ALDRI snakk om eks-kjærestene deres til ny/nåværende kjæreste. Okei, okei, noen få ord dersom vedkommende spør om eksen, men mer burde det ikke være. Why? Vel fordi en eks er FORTID! Du henger deg vel ikke opp i fortiden, gjør du vel? Dessuten, å snakke om eksen vil indikere at du fortsatt tenker noe/en del på han/henne, hvilket kan igjen indikere at du muligens har følelser for denne personen, som igjen vil frastøte din nåværende kjæreste noe. Jeg mener hallo, vil du ikke at kjæresten din skal ha kun deg i tankene? Jeg vil iallfall det, så når typen min begynner å snakke om eksen sin, bygges det opp en ekkel klump i magen min. Han er min nå, når skal han egentlig forstå det?
Jeg hater når gutter snakker om eks-kjærestene sine. "Hun lo alltid av den scenen i Ted", "Hun hadde også et slikt smykke", "Du ligner litt på henne". Sayyy whaaat?!! Og det leder inn til neste avsnitt.


"...ligner litt på henne" hva faen tenkte du på? Hva i helv...ja du vet hvordan det ordet ender. Seriøst? Vel, jeg er ikke en kopi av henne, og når du sammenligner meg med henne, føles det bare ut som om jeg er en erstatning for henne. En slags protese for en manglende arm eller noe. Det var sikkert ikke vondt ment, kanskje det faktisk var et kompliment, men hvis du teller det som et kompliment betyr det vel at du synes det er attraktivt når noen ligner på eksen din...? Da synes du vel kanskje eksen din er noe attraktiv også? Eller...? Det er de signalene jeg plukker opp, og de frastøter meg noe så jævlig. Skjønner ikke helt hvorfor, men når en gutt jeg er sammen med prater om eksen sin, føler jeg egentlig en slags avsky. Avskyen er noe ovenfor henne, men for det meste faller den på han. Hvordan våger han liksom å tenke på henne slik når han er sammen med meg?
Dessuten, hun er en EKS og det er det vel en grunn til...? Så hvis jeg ligner på henne, ender jeg vel sannsynligvis opp som en og annen eks snart jeg og...


Hvordan redder du deg inn når du først har vært så dust at du faktisk har sagt noe tingene ovenfor? Slapp av, jeg skal fortelle deg.
Når du først har hatt hodet så langt oppi ræva at du faktisk har sagt dette til henne, har du på en måte sagt at hun er som alle andre du har hatt. En vanlig går mus, null originalitet. Det er nesten det samme som å klaske henne i trynet. Så derfor skal du redde deg ved å si noe slikt som "...men jeg er sammen med deg nå, og det er jeg så glad for", "...jeg er så glad for at du er du", "...du er den fineste jeg vet om, håper jeg ikke driter meg ut så mye at jeg mister deg", "...jeg er så glad for at du er min og jeg er din" osv. Prøv å være ærlig, ikke lyv å si at hun er den beste kjæresten du har hatt bare for å redde skinnet ditt. Og hvis du virkelig, innerst inne, synes eksen din vær bedre. Slå opp. Dette forholdet kommer ikke til å være godt for noen av dere dersom du har følelser for en annen. END OF DISCUSSION.

Kanskje lager jeg et lignende innlegg senere, gled dere!  

frokenperle
Må si meg enig i dette.

Ekser hører fortiden til, og en skal ikke dvelle ved fortiden og heller nyte det man har nå og hva fremtiden vil bringe.

Å ta opp temaet i utgangspunktet kan lett gjøre en situasjon ganske så klein og ubehagelig. Det beste er nok å ikke si noe i utgangspunktet.
04.04.2013, 21:46
URL: http://frokenperle.blogg.no
k4r0line3
bra innlegg : D fin blogg!
04.04.2013, 21:49
URL: http://k4r0line3.blogg.no
Confessions of a Bulimic
frokenperle: Helt enig. :) Selv bare rynker jeg på nesa og kommer med en kommentar slik som "Hvorfor snakker du om henne hele tiden...?" eller "Jaja, det angår egentlig ikke meg." Selv om jeg sikkert kommer ut som litt gretten haha.
Confessions of a Bulimic
k4r0line3: Takk!
Johanne
Fint innlegg om et viktig tema!
04.04.2013, 22:11
URL: http://www.johanneet.blogg.no
Stine Olaug Eiken
enig
04.04.2013, 22:15
URL: http://ssoeh.blogg.no
sarah
Bra innlegg^^
04.04.2013, 22:20
URL: http://saraaahblogg.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Jeg er ei jente på 16 år som (uheldigvis) har bulimia. Jeg er faktisk glad i mat, styrketrening, bøker, filmer, musikk - og ja, ting som folk flest. Følg meg i hverdagen og kampen mot min spiseforstyrrelse.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits