Getting fit!

Ja, jeg har da bestemt meg for å forsøke å komme meg i form. Eller "slanke" meg da, som mange vil si. Selv påstår jeg at jeg heller prøver å øke muskelmassen og minke fettprosenten for å få en mer tonet sommerkropp. Jeg pleier alltid å faile de mange "diettene" mine pga. spiseforstyrrelser + de fleste diettene jeg velger er ofte ekstremdietter. Men denne gangen skal jeg virkelig gjøre det, jeg skal gjøre det ordentlig og lykkes også! Det har jeg bestemt meg for. Jeg har faktisk valgt å gå så langt at jeg har spurt min egen mor om hjelp til å gå ned i vekt på en så sunn måte som mulig. Så da er det vel bare å sette i gang!

Dietten min vil bestå av "ren" mat. Dvs. mat uten konserveringsmidler (null pulversupper, pulversauser, kaviar o.l). Det blir kunn mat laget fra bunnen av i mitt eget hjem av friske råvarer. Det eneste unntaket vil være cottage cheese, cheddar ost og skyr. Resten skal være 100 % au naturel! Gleder meg til å virkelig komme i gang, skal bli godt å putte i kroppen litt "renere" mat. 

Slik ser jeg ut nå, og er slett ikke fornøyd: 


Jeg veit jeg hverken kan kategoriseres som feit eller chubby, men jeg er rett og slett ikke fornøyd med meg selv. Kroppen din er noe du bør være glad i, noe du bør stelle godt med - for du får bare en. Derfor har jeg tenkt å gjøre det skikkelig denne gangen: målet mitt skal være å få en SUNN kropp, en kropp man kan se blir tatt godt vare på i både matveien og på treningsstudioet, istedenfor "modellkroppen" så mange strever etter forgjeves. Jeg tror virkelig jeg kan lykkes, og jeg tror virkelig at jeg kommer til å bli fornøyd med meg selv. Dessuten, hvis jeg ikke blir fornøyd etter å ha mistet 2-3 kg, skal jeg faen meg oppsøke lege!  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Jeg er ei jente på 16 år som (uheldigvis) har bulimia. Jeg er faktisk glad i mat, styrketrening, bøker, filmer, musikk - og ja, ting som folk flest. Følg meg i hverdagen og kampen mot min spiseforstyrrelse.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits