At the airport

Sitter på flyet nå, første mellomlanding. Elsker å reise! Skal på skiferie med familien + barnedåp oppi nord, blir sykt digg. Påskesol, kvikk lunsj, pølser, ski, kortspill og ja - quality time with the folks. <3 Påskeferien er definitivt min favorittferie (rett etter sommerferien da he-he).
Desverre hadde jeg jo såklart en liten bulimia-incident som satte et lite lokk på humøret. Fikk nemlig panikk da vi dro på upper crust for å kjøpe lunsj. Grovbrøet var jo faen meg stappfullt av usunt, kaloribombe-pålegg. Visste ikke hva jeg skulle gjøre. Smørbrød, smoothie eller yoghurt? Alle alternativene var egentlig like dyre og usunne. Kunne jo valgt sushi da, men jeg følte det ble for mange kalorier. Kjente bare stresset stiget, og da den halvgretne upper crust dama maste på meg om at jeg nå måtte bestille, gikk alt i stå og jeg stakk bare ut av køen. Senere kjøpte jeg meg et halv-grovt brød med skinke og ost, angret sykt... Hvorfor kan jeg ikke bare blir fornøyd?! Som om jeg liksom kommer til å legge på meg av et smørbrød...men allikevel, jeg greier bare ikke å slå vekk tanken.


Hva skal dere gjøre resten av påska?  

Anne Mari
Synes du er flink jeg, som klarer å spise litt, selv om det skremmer vette av deg :) Du er tøffere enn du tror :) Klem
01.04.2013, 23:30
URL: http://http://nurket67.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Jeg er ei jente på 16 år som (uheldigvis) har bulimia. Jeg er faktisk glad i mat, styrketrening, bøker, filmer, musikk - og ja, ting som folk flest. Følg meg i hverdagen og kampen mot min spiseforstyrrelse.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits