Enda en useriøs blogg om spiseforstyrrelser?

Vet ikke med dere, men jeg er sabla lei av alle de useriøse bloggene om bulimia/anoreksia. Ja, dere vet hvilke jeg mener. De med det dystre, dårlige designet, innleggene med masse skrivefeil som ikke gir mening, historiene med all den overdramatiske bullshiten. Jeg er bare så ufattelig lei av dem. Det virker faktisk som om mange av disse bloggerne faktisk VIL ha spiseforstyrrelsen sin og nærmest reklamerer for den. Deler diettene sine, vekttapene sine osv. Ja ja, så er jo Norge ett fritt land med ytringsfrihet og alle de greiene der, men hallo? Å skrive slike ting, really? Det går kaldt nedover ryggen på meg når jeg tenker på at en 12-åring med mulige komplekser for egen kropp kanskje sitter og leser om hvordan man kan "gå ned" 2 kg ved å leve på luft og diettpiller, mens det de egentlig gjør er å miste muskelmasse, fucke opp forbrenningen og resten av systemet i kroppen. Jeg kjenner meg rett og slett irritert. Også dramaet da, oh the drama! "Binget i dag. Dene gangen måtte de til 2kg smågått for å fylle mei opp. Etter på spydde jeg til blods. *bilde av dassen* Så måtte jeg ta den ydmykene turen til lege vakten. Blir kanskje innlagt. Kan de ikke bare skyte meg?" og alt jeg sitter igjen med er: Hvis den turen til legen var så jævlig ydmykende, hvorfor blogger du om den? Hvorfor i helvette viser du meg et bilde av dassen din med oppkast og blod, som om jeg vil se dine kroppsvæsker...?
Egentlig aner jeg ikke hvorfor jeg skriver dette innlegget, eller jo - jeg vil egentlig bare fortelle at min blogg vil ikke bli en slik. Ja, jeg vet jeg har kopiert designet, men i det minste ser det fint ut? Ja, jeg vet tekstene mine ikke er de beste og mest kreative, men du finner dem vel litt underholdene?

Jeg skal dele hverdagen min på denne bloggen. Min bulimiske, kanskje litt dystre hverdag, men jeg ønsker ikke å dra dere langt ned i mat-helvette mitt. Jeg vil bare vise dere noe fra mitt perspektiv, ikke fra en ernæringsfysiolog, lærer eller media for den saks skyld. Dere skal få se ting fra mine øyne! Min blogg, mitt liv, mitt perspektiv. Jeg ønsker å gi leserne en liten bit av livet mitt, take it or leave it.  

myf
Du vet, ingen tvinger deg til og lese dem. De har det nok ikke noe enklere en deg, det står jo at du har bulumi, burde du ikke da kunne se det litt fra deres perspektiv? En med anoreksi kan faktisk ikke så mye for at de blogger om mat, vekttap, osv, det er det de er opptatt av, føler det blir litt meningsløst og klage over dem..Men det er da min mening.
27.03.2013, 17:43
URL: http://myf.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Jeg er ei jente på 16 år som (uheldigvis) har bulimia. Jeg er faktisk glad i mat, styrketrening, bøker, filmer, musikk - og ja, ting som folk flest. Følg meg i hverdagen og kampen mot min spiseforstyrrelse.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits