Dagen i...går?

Dagen i går sugde, samtidig som den ikke sugde. Gikk til byen, shoppet litt (med trykk på litt - er nemlig currently blakk; har ca. 47 kroner igjen på kontoen he-he). Heldigvis får jeg lønn snart. Shoppet for det meste basic stuff til sommeren egentlig. En stripete singlet, BH og 2 ringer på tilbud. Poster bilder senere. Fant noen SYKT fine klær på Monki og Gina, skal ta med pappa dit i morgen, så han kan legge ut for meg. Jippi! Elsker pappa akkurat nå, mamma er en annen sak - bare mas.

 

Dårlig iPhone bilde, elsk! <3
 

Så gikk jeg på Deli De Luca for å "lunche", noe som dere sikkert kan gjette dere fram til er et rent helvette. Jepp, et helvette. En stemme inni meg prøver hele tiden å overtale meg til å kjøpe en muffins, en croissant eller en cookie, en annen vil ha meg til å kjøpe en smoothie eller sushi, så vil en ha meg til å kjøpe en baguette for de ser så jævlig gode ut, de to siste vil ha meg til å kjøpe yoghurt; og da står det mellom skyr og deli yoghurten.
Jeg tok deli yoghurten siden jeg har hatt lyst på en sånnen lenge, i tillegg kjøpte jeg meg en capuccino. Etterpå angret jeg på at jeg ikke hadde kjøpt skyren - den innehold sikkert mindre kalorier. Jepp, sånn er det altså, uansett hva jeg velger angrer jeg. Hadde jeg valgt baguetten hadde jeg angret på at jeg ikke fikk smakt på yoghurten eller at jeg valgte brød, noe som inneholder gluten. Hadde jeg valgt sushien hadde jeg sikkert angret på at jeg ikke valgte yoghurten - fordi jeg aldri hadde smakt sånn før. Heldigvis var yoghurten og capuccinoen gode nok, så jeg angret ikke så veldig. Forresten, så var det også en stemme som skulle ha meg til å kjøpe Ben & Jerry's, fordi det var is-vær ute og jeg liker cookie dough-smaken jævlig godt.
Da jeg kom hjem, spiste jeg middag. Hvilket var Szechuan kylling med HVIT ris (iiik, hater det, må ha brun) og naan-brød (kaloribombe!!). Holdt nesten på å overspise meg, men greide å redde meg. Så dro jeg på Kilden med stemor. Så på kjoler og litt forskjellig. Vurderer å kjøpe sånn pleather-thights fra Bik Bok (eller sånn "skinn thights" som dere kleininger sier). Synes? Burde jeg eller? Hørt at det kan bli noe så hinsides klamt i sommervarmen. Haha, ser for meg en helt utsvetta g-streng.

Nå sitter jeg her og tenker på hva jeg skal spise. Driver faktisk å planlegger hele neste uke i hodet mitt nå. Sykt, ikke sant?   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Jeg er ei jente på 16 år som (uheldigvis) har bulimia. Jeg er faktisk glad i mat, styrketrening, bøker, filmer, musikk - og ja, ting som folk flest. Følg meg i hverdagen og kampen mot min spiseforstyrrelse.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits