Kroppen min nå - æsj

Har gått opp ca. 1-2 kg i løpet av de siste 2 månedene. Dette skyldes egentlig off-track-eating (masse sukkerholdig mat) og overspising. Er jo egentlig ikke så rart, i og med at jeg har null kontroll over spisingen min. Jeg føler hverken sult eller metthet. Alt jeg kjenner er lysten - rettere sagt trangen til å putte noe inni munnen min. Trangen til å kjenne den velkjente konsistensen av mat, smakene som pulserer på tungen og tilfredsheten idet jeg svelger. Så er det over, og jeg MÅ ha mer. Det er ikke ofte jeg greier å stanse meg, men de gangene jeg greier det, føles det ut som om jeg nettopp har gjort det utenkelige. Jeg har "nektet" meg selv noe jeg er ytterst avhenig av, og det har jeg jo på sett og vis.
Akkurat nå er jeg utrolig missfornøyd, magen min buler ut etter all maten jeg har spist de siste dagene og jeg prøver desperat å få noe kontroll over meg selv. Noe jeg klarte sånn omtrentlig i dag, helt til jeg spiste 3 store cupcakes, selv om jeg egentlig planla å spise 1 pga. alt godteriet jeg spiste i går og tidligere i dag.

Tenker bare "æsj" hver gang jeg ser den. Hvorfor kan jeg ikke se fin ut? Hvorfor kan jeg ikke ha en fin kropp? Fortjener jeg det ikke. I guess not.
Har sykt lyst til å gå ned i vekt, NÅ. Føler faktisk sterkt for å gå inn i en ny "sulte-periode", bare for å få magen flat igjen, men vet jo at det fucker opp forbrenningen. Dessuten; etter en "sulte-periode" følger det alltid med en periode hvor jeg bøtter nedpå hva enn jeg finner i kjøleskapet. 


Life sucks, and then you die.
   

Tone.
Okei, nå skal jeg fortelle deg noe unge jente.. du er ikke noe feit. Jeg selv sliter med at jeg ikke føler meg noe særlig tynn.. men allt som du må gjøre er å trene å spise sunt. Det nytter ikke og slutte og spise det prøvde jeg på, men det viste seg at jeg bare la mer på meg av å sulte meg selv. Allt du trenger å gjøre er å trene å spise normalt. For nå skal jeg fortelle deg noe vist du sulter deg selv og når du først spiser så tar kroppen til seg det fette som du spiser å legger det ut som et lag mettetfett siden kroppen tar det som en vane at du slutter og spiser så da legger du mer på deg. Tren og spis sunt det er allt som må til, Men du er ikke noe feit skal jeg si deg du har en fin kropp men siden du er missfornøyd så må du bare trene å spise sunt, ikke sult deg selv det nytter ikke^^
26.03.2013, 23:13
Confessions of a Bulimic
Tone.: Okei, nå skal JEG fortelle DEG noe. Jeg har ikke sultet meg selv på leeenge, jeg VET hva som skjer hvis jeg sulter meg. Jeg har jo BULIMI for svarte. Jeg føler meg utrolig frustrert når du skal kommentere på kroppen min og mine spisevaner når det virker som om du ikke har lest deg opp på bulimi engang. Vet du egentlig hva det faktisk ER? Jeg har prøvd å spise "sunt" i 1 år nå, men jeg klarer det ikke. Vet du hvorfor? Fordi jeg har en SPISEFORSTYRRELSE. Seriøst, les deg opp litt.

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Jeg er ei jente på 16 år som (uheldigvis) har bulimia. Jeg er faktisk glad i mat, styrketrening, bøker, filmer, musikk - og ja, ting som folk flest. Følg meg i hverdagen og kampen mot min spiseforstyrrelse.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits